Highlights van Barcelona

Er zijn natuurlijk een aantal hoogtepunten welke u niet mag missen tijdens uw stedentrip naar Barcelona. Wij hebben de top 10 highlights voor u verzameld:

 • La Rambla

  Dit is een brede, levendige en gezellige boulevard van een kilometer lang dwars door Barcelona. Naast alle winkeltjes, terrasjes en eetgelegenheden kom je langs leuke en interessante bezienswaardigheden als fonteinen, academische gebouwen, musea, een klooster en diverse monumenten.
 • De Sagrada Familia

  Voor de kunst en architectuur liefhebber is dit indrukwekkende gebouw in Barcelona een hoogtepunt. Vanaf de grond te bewonderen maar ook wie na een hoge klim beloond wil worden met een schitterend uitzicht de moeite waard.
 • Barcelona strand

  Het strand van Barcelona is druk. Heel druk. Maar nergens kan je beter een stedentrip combineren met een strandvakantie dan in Barcelona.
 • Park Guell

  De wereldberoemde architect Antoni Gaudi heeft naast vele unieke kenmerkende gebouwen dit prachtige 15 hectare grote stadspark van Barcelona ontworpen. Het park ligt vrij hoog ten opzichte van de stad dus biedt tevens een mooi uitzicht. Ideaal om even te lunchen en relaxen. Een wandeling door Park Güell mag niet worden vergeten bij je bezoek aan Barcelona.
 • Camp Nou

  De voetballiefhebber mag Barcelona natuurlijk niet verlaten zonder het thuisstadion van FC Barcelona te hebben gezien. Dit is het grootste voetbalstadion van Europa. Vele belangrijke wedstrijden zijn hier gespeeld en zullen er gespeeld gaan worden. Het stadion behuisd ook het museum van FC Barcelona, Josep Lluís Núñez. Ook voor niet voetbalfans toch een bezoekje waard.
 • Parc Zoologic

  De dierentuin Barcelona. Bezoek eens een dierentuin in een ander land. Dankzij het klimaat kunnen hier andere diersoorten buiten leven en groeien er de mooiste bomen en bloemen.
 • Nachtleven

  Barcelona heeft een bruisend nachtleven voor iedereen. Aan de Ramblas gaan veel toeristen uit maar ook in andere wijken kan je volop van het uitgaan genieten. Van gezellige barretjes tot grote discotheken, hippe clubs en zelfs een homowijk in Eixample heeft Barcelona iedereen wat te bieden.
 • Picassomuseum

  Het Picasso Museum is een absolute must bij je bezoek aan Barcelona. Kunstliefhebber of niet, dit museum boeit iedereen, ook kinderen.
 • Kathedraal Santa Eulalia

  Een grote, prachtig indrukwekkende kathedraal in gothische bouwstijl.
 • Barcelona Haven

  Bezoek ook zeker de gezellige haven van Barcelona. Betaalbaar heerlijk verse vis eten met een fijn uitzicht over zee.

Vakantie Torremolinos